Informacije 021/422-324, 011/361 60 47

O nama

Grand Tours

Turistička agencija ,,Grand Tours“  je osnovana kao porodična firma 03.01.1991 god. u  Novom Sadu gde se i danas nalazi u ulici Želježnicka 23 A

Agencija Grand Tours  ima poslovnu jedinicu u Beogradu u ulici Kraljice Natalije broj 78

Poseduje licencu za rad: OTP broj  134/2021 kategorija A. Članovi smo Udruženja turističkih agencija Srbije YUTA od samog osnivanja, uvršteni smo u agencije koje su standardizovane za organizaciju i realizaciju određenih vidova putovanja, između ostalog i standardizovane grupe za omladinski i đački turizam.

Agencija radi 12 meseci u godini i bavi se organizacijom individualnih i grupnih putovanja kao što su: letovanja, zimovanja, evropske metropole, daleke destinacije, kongresni, banjski, zdrastveni turizam…..

Svake godine pratimo standard: atraktivni i originalni programi, visok nivo kvaliteta i usluga, najpovoljniji uslovi plaćanja na tržištu, stručni vodiči, sigurna zabava i provod, iskren, otvoren i prijateljski odnos sa klijentom. Iz dosadašnjeg iskustva možemo tvrditi da je saradnja ostvarena na obostrano zadovoljstvo, što mogu potvrditi svi od najmlađih do najstarijih putnika.

Agencija je od početka osnivanja poslovala na samoj reklami korisnika  njenih usluga, da bi nakon  nekoliko godina prerasla u najvećeg turoperatora Vojvodine. Brojna priznanja od strane Privredne komore Vojvodine, Novosadskog sajma, Turističke prizme i ostalih dokazuju neosporni kvalitet u pružanju turističkih usluga.

Svojim predanim radom postala  je jedan od lidera u celoj Srbiji o čemu svedoči i broj od preko 20 000 zadovoljnih putnika godišnje.

Ono što Grand Tours izdvaja od drugih je činjenica da je postala lider u organizaciji i realizaciji omladinskog i đačkog turizma u zemlji.

Agencija poseduje ISO standarde 45001:2018 i 9001:2015, što je potvrda kvalitetnog rada.

Da bi svoja putovanja realizovali i da bi putnici bili što zadovoljniji, u naš krug poslovanja smo uvrstili i firmu ,,Grand TT“, koja je sestrinska firma, u sklopu koje imamo 15 autobusa visoke turističke klase i koji ispunjavaju odredbe Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju i druge propise o bezbednosti u saobraćaju za prevoz dece. Ističemo i to da ,,Grand TT“ poseduje rešenje za obavljanje spoljno-trgovinskog prometa i dozvolu Ministarstva saobraćaja za obavljanje domaćeg i međunarodnog prevoza putnika.

Takođe hotel ,,Grand“ u Krupnju pripada zajedničkom vlasništvu a koji se nalazi u centru Krupnja, okružen predivnim parkom. Pogodan je za boravak gostiju koji imaju problem sa disanjem, za rekreativnu nastavu, pripremu sportista. Krupanj poseduje jedinstvenu ružu vetrova po kojoj je proglašen za vazdušnu banju. Raspolaže se 220 ležajeva u 1/2, 1/3 i 1/4 krevetnim sobama. Sve sobe su kompletno renovirane, sa novim kupatilima i nameštajem. Od ostalih sadržaja hotel raspolaže sa restoranom od 300 mesta, dve sale, salonom za zabavu, kafe barom, kongresnom salom 150mesta, košarkaškim i odbojkaškim terenima. U neposrednoj blizini je gradska sportska hala i školska sala, kao i još tri fudbalska igrališta od kojih je jedan sa veštačkom travom. Pored hotela u Krupnju firma poseduje i objekte u Grčkoj.

Srdačno Vas pozdravljamo i preporučujemo naša putovanja koja se pamte !

Vaš Grand Tours

Naši Grand Hoteli