O nama

O nama

Turistička agencija ,,Grand Tours“  je osnovana kao porodična firma 03.01.1991. godine u  Novom Sadu, gde se i danas nalazi, u ulici Železnička 23 A.

Poseduje licencu  Ministarstva za turizam kategorije A 40, broj  133/2020 od 01.02.2020. godine, sa preko 30000 zadovoljnih putnika godišnje. Članovi smo Udruženja turističkih agencija Srbije YUTA od samog osnivanja , uvršteni smo  u agencije koje su standardizovane za organizaciju i realizaciju određenih vidova putovanja , između ostalog i  standardizovane grupe za omladinski i đački turizam.

Agencija radi 12 meseci u godini  i  bavi se organizacijom  individualnih i grupnih putovanja  kao što su : letovanja , zimovanja, evropske metropole, daleke destinacije, kongresni, banjski, zdrastveni turizam…..

Agencija svake godine prati standarde koje je sama postavila, po kojima je prepoznatljiva, a to su: atraktivni i originalni programi, visok nivo kvaliteta i usluga, povoljniji uslovi plaćanja, stručni vodiči, sigurna zabava i provod, iskren, otvoren i prijateljski odnos sa klijentom. Iz dosadašnjeg iskustva možemo tvrditi da je saradnja ostvarena na obostrano zadovoljstvo, što mogu potvrditi svi, od najmlađih do najstarijih putnika.

Agencija je od početka osnivanja poslovala  na samoj rekami korisnika  njenih usluga , da bi nakon  nekoliko godina prerasla u najvećeg turoperatora Vojvodine. Dobitnici smo brojnih priznanja što dokazuje nesporni kvalitet u pružanju turističkih usluga: Šampioni turizma više godina za redom,dobitnici zlatne medalje Novosadskog sajma, plakete Privredne komore Vojvodine za kvalitet usluga u turističkoj delatnosti, povelje za novi kvalitet u turizmu…

Posedujemo ISO 9001 sertifikat koji predstavlja zvanično priznanje da kvalitet i rezultat rada organizacije odgovaraju međunarodnim standardima.

Ono sto Grand tours izdvaja od drugih  je činjenica da je postala  lider u organizaciji i realizaciji omladinskog i đačkog turizma u zemlji .

Da bi zaokružili svoje poslovanje i u potpunosti kontrolisali visok kvalitet usluga koji smo postavili za cilj, u naš krug poslovanja smo uvrstili i firmu ,,Grand TT“, kao i hotelske i apartmanske kapacitete u Srbiji i Grčkoj. U sklopu Grand TT  nalazi se 15 autobusa visoke turističke klase, koji ispunjavaju odredbe Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju i druge propise o bezbednosti u saobraćaju za prevoz dece. Ističemo i to da ,,Grand TT“  poseduje rešenje za obavljanje spoljno-trgovinskog prometa i dozvolu Ministarstva saobraćaja za obavljanje domaćeg i međunarodnog prevoza putnika.

U Srbiji posluje „Spa hotel Grand“ 3* u Krupnju,  pripada  zajedničkom vlasništvu, nalazi se u centru Krupnja, i okružen je predivnim parkom. Raspolaže se 240 ležajeva, spa centrom (veliki zatvoreni bazen, đakuzi kada, parno kupatilo, sauna i prostor za masažu), restoran sa 250 mesta, dve sale, salom za zabavu, kafe barom, kongresnom salom, travnatim fudbalskim igralištem, rukometnim, košarkaškim i odbojkaškim terenima.

U Grčkoj posluju: apartotel Grand Eva –Vrasna Paralia, aparthotel Grand –Olimpic Beach,  aparthotel Grand Hanioti- Hanioti,  aparthotel Grand Triada –Agia Triada.

Agencija Grand tours  ima poslovnu jedinicu u Beogradu u ulici Kraljice Natalije broj 78.

 

Srdačno Vas pozdravljamo i preporučujemo naša putovanja koja se pamte !

Vaš Grand tours