Radno vremePonedeljak - Petak: 08:00h - 20:00h Subota: 08:00h - 15:00h
Novi Sad, Železnička 23/a
021/422-324, 422-325, 533-646
Beograd, Kraljice Natalije 78
011/3616047, 3616048

TAJLAND- KRABI

Free

10 dana/ 7 noci

KRABI

Krabi je grad smešten na zapadnoj obali južnog  Tajlanda, na ušću reke Krabi u zaliv Phangnga. Nalazi se u provinciji Krabi, čije je ujedno aministrativni centar. Takođe, grad je upravno središte istoimenog distrikta. U Krabiju živi oko 25 000 stanovnika. Ovo je jedan od centara industrije i turizma Tajlanda.

S obzirom da gleda na Andamansko more, pout Phuketa, Krabi se nalazi pod uticajem šestomesečne kišne sezone između maja i novembra. Prosečne temperature su veoma visoke, i kreću se od 29 do 32 stepena celzijusa.

Na početku perioda Rattanakosin krajem osamnaestog veka, kada je prestonica konačno premeštena u Bangkok, u Krabiju je Chao Phraya Nakorn, guverner Nokhon Si Thammarata, osnovao uzgajalište slonova. On je u Krabi poslao svog vezira Phra Palada da nadgleda ovaj zadatak, i da obezbedi snadbevanje slonova za veći grad. Sa vezirom je kenuo veliki broj ljudi, pa je Krabi uskoro postao veće naselje sa tri opštine. To su Pakasai, Khlong Pon i Pak Lao. Kralj Chulalongkorn je 1872. godine Krabiju dao status grada. Prvi guverner grada bio je Luang Thep Sena, mada je on još neko vreme bio zavisan od Nakhon Si Thammarata. Ovo se promenilo usskoro, i Krabi je 1875. godine postao četvrti u nivou starog sistema tajlandske vlade. Administratori su od tada bili odgovorni direktno Bangkoku, a istorija Krabija kao posebne provincije je počela. Krabi je postao veoma razvijen grad, i on danas živi od industrije i turizma. Veliki broj atrakcija svake godine prvlači veliki broj turista u ovaj grad.

Jednostavno spremite se na neverovatan doživljaj prirode, uživanje u masažama i egzotičnim ukusima, ali i za ozbiljan noćni provod!

Termin 05.11.2018. 21.11.2018.
Tip smeštaja → Jungle Avanturista Jungle Poglavica Jungle Avanturista Jungle Poglavica
Promo cena: 750 € 990€ 750 € 990€
Regularna cena: 890 € 1090€ 890 € 1090€
Termin 09.12.2018. 30.01.2019.
Tip smeštaja → Jungle Avanturista Jungle Poglavica Jungle Avanturista Jungle Poglavica
Promo cena: 750 € 990€ 790 € 1050€
Regularna cena: 890 € 1090€ 890 € 1150€
Termin à 23.03.2019.
Tip smeštaja → Jungle Avanturista Jungle Poglavica
Promo cena: 790 € 1050€
Regularna cena: 890 € 1150€

Program putovanja

Dan 1: Sastanak na aerodromu ''Nikola Tesla'' dva sata pre leta. Let za Dohu. Konekcija na let za Puket
Dan 2: Let iz Dohe za Puket. Dolazak na aerodrom Puket. Transfer do smeštaja na plaži Ao Nang. Ao Nang je najpoznatija plaža u provinciji Krabi. Kupanje, masaže, prelepe plaže, beli pesak, tirkizno, toplo more, fenomenalni zalasci sunca i izleti do obližnjih plaža i ostrva, učiniće da se osećate kao u raju. Vreme rezervisano isključivo za uživanje! Noćenje.

Dan 3: Fakultativni izlet na ostrvo Pi Pi (Koh Phi Phi), na kome je sniman film ''Plaža''. Egzotični prizori koji potpuno ostavljaju bez daha. Okruženi plavetnilom Maya zaliva (Maya Bay), snorklingom u prozirnoj vodi sa ribicama neobičnih boja, upijamo lepotu prirode oko nas… Povratak na Krabi u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vreme. Noćenje.
Dan 4: Sobodan dan. Mogućnost fakultativnog celodnevnog izlet na 4 ostrva. Na ovom izletu posećujemo Rilay beach, Chicken Island, Poda Island i Tub island. U središtu smo jedne od najegzotičnijih destinacija na Tajlandu, koja nosi taj epitet zahvaljujući lokaciji na kojoj se nalazi, bujnoj vegetaciji, netaknutim plažama i predivnom tirkiznom moru koje je okružuje. Uživamo u piknik ručku koji će nam biti poslužen na jednoj od plaža. Povratak u smeštaj. Noćenje
Dan 5: Dan rezervisan za fakultativni izlet gde obilazimo Tager Cave Temple (Wat Tham Suea), Hot springs i Emrald pool. Kod Tiger Cave Tample slušamo priče o budizmu i kulturnom nasleđu Tajlanda. Uživamo u najlepšem pogledu na provinciju Krabi. Zatim svraćamo da se osvežimo i okupamo u nekom od dva prirodna bazena u među stenama. Povratak u smeštaj. Noćenje.
Dan 6: Slobodan dan ili mogućnost odlaska na fakultativi izlet gde ćemo se družiti sa slonovima. Indokineski slon je jedna od 3 vrste slonova koje postoje danas u svetu. Vrlo je uobičajeno da ih sretnemo na Tajlandu, a za slonove važi da su jedna od najinteligentnijih vrsta životinja, da imaju veoma dobro pamćenje i da mogu pokazivati različite emocije. Hranićemo ih bananama i šećernom trskom, uživaćemo u kratkom spektaklu slona bebe. Postoji opciona mogućnost jahanja slonova. Povratak u smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.
Dan 7–8: Slobodani dani koji možemo provesti na Railay plaži ili nekoj drugoj koju nismo imali prilike da vidimo. Za one koji su radije za dodatne aktivnosti, mogućnost organizovanja nekih od fakultativnih izleta. 2 noćenja.
Dan 9: Napuštamo smeštaj. Kupujemo suvenire i spremamo se za odlazak iz zemlje osmeha. Transfer do aerodroma Puket i let za Dohu. Dolazak u Dohu. Konekcija na let za Beograd
Dan 10: Let iz Dohe za Beograd. Dolazak u Beograd. Kraj putovanja

Cena aranžmana obuhvata:

Cena aranžmana obuhvata:

  • Avio kartu sa svim taksama na relaciji Beograd – Puket – Beograd
  •  Smeštaj na bazi 7 noćenja u guesthouse-u u dvokrevetnim sobama na Krabiju
  • Smeštaj na bazi 7 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* po lokalnoj kategorizaciji u dvokrevetnim sobama na Krabiju
  • Transfer na relaciji aerodrom-smeštaj-aerodrom
  • Kompletnu organizaciju i usluge predstavnika agencije na destinaciji

 

Cena aranžmana ne obuhvata:

Cena aranžmana ne obuhvata:

  • Vizu za Tajland sa jednim ulaskom (3600 dinara) i uslugu viziranja (600 dinara)
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji do 5 dana pred put)
  • Fakultativne obilaske i ulaznice za lokalitete i kulturno-istorijske spomenike
  • Individualne troškove za vreme putovanja

 

Uslovi plaćanja: Sve uplate vrše se isključivo u dinarskoj protivrednosti po prodajenom kursu Vojvođanske banke na dan uplate i to: prilikom prijavljivanja plaća se 100€. Ostatak sume plaća se u agenciji najkasnije 6 nedelja pred put. Mogućnost plaćanja preko računa i karticama Visa, Master, Maestro i Dina.

Prijavljivanje: Preporučujemo ranije prijave jer je broj mesta ograničen. Prilikom prijave potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša, u suprotnom agencija ne snosi odgovornost za štampanje avio karata sa pogrešnim imenom. Prijava je validna jedino uz uplatu avansa. Dokumenta za vize potrebno je dostaviti najkasnije mesec dana pred put. Ukoliko putnici ne dostave dokumenta za vize u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje. Ukoliko putnici sami pribavljaju vize, dužni su da kopiju vize dostave do 15 dana pred put.

 

Booking / rezervacija

Slični programi