Radno vremePonedeljak - Petak: 08:00h - 20:00h Subota: 08:00h - 15:00h
Novi Sad, Železnička 23/a
021/422-324, 422-325, 533-646
Beograd, Kraljice Natalije 78
011/3616047, 3616048

SALZBURG – PARIZ – MINHEN

Free

21 - 28.04.2019.

Cena aranžmana: 259 € FIRTS MINUTE: 249 €

3 noćenja

Prestonica Francuske zasluženo spada među najlepše gradova sveta, a razloga za to je mnogo.Od neverovatnih atrakcija kakve su Ajfelov toranj i Trijumfalna kapija, preko magične Sene, neprevaziđenog Luvra do pogleda koji se pruža sa Sakre-Kura.Na sve to treba dodati i šetnju Jelisejskim poljima, kojoj tek nekoliko avenija u svetu može da pripreti i hranu iz snova, jer ako neko zna kako se dobro jede, to su Francuzi. 

Program putovanja

1.dan – Polazak u u 22:00 iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive. Noćna vožnja do Salzburga sa usputnim pauzama po potrebi grupe i zbog obavljanja carinskih formalnosti...
2. dan - ... dolazak u Salzburg i polazak u razgledanje grada: Mirabel dvorac sa parkom, Mocartova rezidencija u kojoj je ovaj slavni kompozitor živeo, kuća čuvenog dirigenta fon Karajana, hotel „Saher“, Getrajdgase – glavna pešačka i trgovačka zona grada, Stara Gradska kuća sa sat tornjem, Mocartova rodna kuća, Rezidencija – sedište nadbiskupa prinčeva grada Salcburga, Katedrala sa veličanstvenom baroknom fasadom. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima polazak u hotel na smeštaj. Noćenje.
3. dan – Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela i polazak prema Parizu. Dolazak u Pariz i polazak u panoramsko razgledanje grada. Polazak u hotel na smeštaj. Noćenje.
4. dan – Doručak. Nakon doručka polazak u obilazak grada metroom: Dom Invalida, Vojna akademija, Palata Rojal, Gradska kuća, Parlament, Latinska četvrt, Sorbona, Panteon, veličanstvena katedrala Notr Dam, Trg Republike, Vandom, Trg Konkord, čuvena avenija Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trg Trokadero, Ajfelova kula, Marsova polja. Slobodno vreme za individualna razgledanja. Fakultativna večernja vožnja brodom po Seni. Povratak u hotel metroom. Noćenje.
5. dan – Doručak. Dan predviđen za individualan obilazak grada, preporučujemo fakultativnu posetu Luvru, bivšem kraljevskom dvorcu, danas jednom od najvećih i na najpoznatijih muzeja na svetu i fakultativna poseta dvorcu Versaj, rezidencija francuskih kraljeva Luja XIV, Luja XV i Luja XVI, dvorac-spomenik je čuven u svetu po svojoj lepoti. U večernjim časovima polazak za Minhen... Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe.
6. dan - ... dolazak u Minhen u jutarnjim časovima. Polazak u razgledanje grada: Karlova kapija, Nova gradska kuća, Stara gradska kuća (muzej igračaka), Pivnica Hofbrauhaus, šoping zona Maximilian štrase... Slobodno vreme za individualna razgledanja. U večernjim časovima polazak za Srbiju. Vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe i zbog obavljanja carinskih formalnosti.
7. dan -... dolazak u Indjiju / Novi Sad u jutarnjim časovima u zavisnosti od zadržavanja na granici.

Cena aranžmana obuhvata:

Cena aranžmana obuhvata:

 • prevoz visokopodnim turistickim autobusom visoke turističke klase (klima, audio i video oprema) na navedenim relacijama,
 • smeštaj u hotelu sa 2*+/3* u Salzburgu na bazi 1 noćenja sa doručkom (doručak – švedski sto) u sobama sa 2 i 3 ležaja sa sopstvenim kupatilom,
 • smeštaj u hotelu sa 2*+/3* u Parizu na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak-švedski sto) u sobama sa 2 i 3 ležaja sa sopstvenim kupatilom,
 • svi obilasci po programu putovanja,
 • stručno turisticko vođstvo puta,
 • organizacioni i drugi troškovi agencije.

Cena aranžmana ne obuhvata:

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje – iznosi oko 1,€ dnevno,
 • komunalne takse nisu u ceni aranžmana i plaćaju se na licu mesta vodiču,
 • fakultativne izlete i ulaznice i metro karte, cene će biti naknadno objavljene.

 

Plaćanje:

 

 • 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 7 dana pre početka putovanja,
 • odloženo do maja meseca uz deponovanje čekova građana za neuplaćeni deo aranžmana ili administrativnom zabranom građana,
 • na rate kreditnom karticom banka Intesa, bez kamate,
 • uplatom na žiro račun Grand Toursa, banka Credit Agricole 330-0000015008215-31,

 

 • plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

 

Napomena:

 

-U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni ispravnost putnih i drugih isprava.

 

 • Putnici koji poseduju strani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

 

 • Preporučujemo da se putnici informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

 

 • Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja.
 • Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.

 

 • U hotelske sobe se ulazi prvog dana boravka od 14:00 – 16:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ili kasnijeg ulaska). Hoteli iz ove ponude registrovani su, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turističke asocijacije. Opisi hotela su informativnog karaktera i preuzeti su sa web-stranica hotela. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost.

 

To isključivo zavisi od hotela.

 

 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

 

 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…).

 

 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

 

 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).

 

 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

– Organizator putovanja nesnosi odgovornostz za stvari i prtljag putnika u toku putovanja i u samim hotelima. Putnik moze da osigura svoj prtljag kod nadleznih osiguravajucih kuca po uslovima istih.

– Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.

 

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45  prijavljanih putnika.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije GRAND TOURSi YUTAe

LEP PROVOD I UDOBNO PUTOVANJE ŽELI VAM “GRAND TOURS” NOVI SAD.