Radno vremePonedeljak - Petak: 08:00h - 20:00h Subota: 08:00h - 15:00h
Novi Sad, Železnička 23/a
021/422-324, 422-325, 533-646
Beograd, Kraljice Natalije 78
011/3616047, 3616048

LONDON

299 €

08.-12.05.2018.
3 NOĆENJA

LONDON

London- glavni grad Engleske i Ujedinjenog Kraljevstva, sedište kraljevske porodice, grad je predivnih istorijskih spomenika, muzeja od svetskog značaja, grad živopisnih predgrađa i velikih senovitih parkova. Danas je London jedan od najvećih svetskih finansijskih centara sa najvećim bruto proizvodom u Evropi.Veliki uticaj Londona na svetsku politiku, kulturu, umetnost i modu čini ga jednim od najznačajnijih svetskih gradova. London je i veliki turistički centar koji godišnje privlači više miliona turista.

Program putovanja

Skup putnika na aerodromu Nikola Tesla u 16:50h. Let za London u 18:50h. Dolazak u London. Transfer do hotela. Smestaj u hotel. Nocenje.
Dorucak. Pesacka tura - razgledanje grada:trg Trafalgar skver (cije ime oznacava britansku pomorsku bitku tj pobedu nad francuskom vojskom 1805 g) , Vestminsterska opatija (crkva gradjena u gotskom stilu zapadno od Vestminsterske palate – tradicionalnog mesta krunisanja vladara Velike Britanije), Big Ben (najveca sahat kula na svetu sa zvonikom. Ime Big Ben je ustvari naziv zvonika koji je unutar ove kule), Kraljevska opera. Razgledanje Bakingemske palate (koja predstavlja dom britanskih monarha,sagradjena 1703 g a kralj Dzordz III ju je 1762 g pretvorio u licnu rezidenciju. Dom britanskih monarha postaje 1837 g kada je na vlast dosla kraljica Viktorija) ,poseta Britanskom muzeju (najstarijem javnom muzeju na svetu,osnovanom 1753 g). Nocenje.
Dorucak. Fakultativno prepodnevna voznja brodom po Temzi dugoj 346 km koja predstavlja jedan od najvaznijih vodenih puteva u Engleskoj. Slobodno popodne za individualni soping u najpoznatijim ulicama za trgovinu Regent i Oksford. Vecernja setnja do trga Pikadili skvera centra nocnog zivota Londona. Nocenje.
Dorucak. Individualno voznja u najvecoj vrtesci na svetu ,,London Eye,,. Fakultativno izlet Vindzor - Stonehenge – Oxford. Poseta Vindzoru, gradu koga je izgradio Viljem Osvajac, u kojem se nalazi poznata kapela Sv.Djordja i drzavni apartmani sa stalnom postavkom slika Van Ajka,Rubensa i Rembranta. Palata Vindzor je najveca kuca na svetu (povrsine 45000 kvadratnih metara) i jedna je od glavnih rezidencija engleske kraljice koja ovde provodi veliki deo godine. Poseta Oksfordu, gradu uspavanih tornjeva u dolini Temze, starom 1000 godina i Stounhendzu – impozantnoj gradjevini nastaloj od pre 4500 godina, ujedno i spomeniku kulture koji predstavlja jedno od svetskih cuda Novog sveta
Dorucak. Izlazak iz hotela. Slobodan dan za individualne aktivnosti i soping. Transfer od hotela do aerodroma. Let iz Londona u 21:20h. Dolazak na aerodrom Nikola Tesla u 00:55h.

Cena aranžmana obuhvata:

* Avioprevoz Beograd – London – Beograd

* transfer aerodrom – hotel – aerodrom

* 4 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u širem centru ili okolini Londona, u 1/2 ili 1/3 sobama,

* razgledanje Londona

* usluge organizacije putovanja i turističko vođstvo puta

Cena aranžmana ne obuhvata:

* individualne troškove putnika, ekstra hotelske usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom

* ulaznice za mesta koja se posećuju,

* obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje

* fakultativcni izleti:

* voznja brodom po Temzi i obilazak Greenwich-a £25

* Vindzor + Stonehenge + Oxford – £95 (sa prevozom i ulaznicama)

* englesku vizu £89 (oko 105 eur – placanje online prilikom aplikacije za vizu)

+ avio karta oko 139 eur

Način plaćanja:  135 eur prilikom rezervacije. Ostatak u jednakim mesecnim ratama do juna 2018 (za ratu u junu potrebno je deponovati cekove gradjana). Sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Erste banke na dan uplate.

Let je organizovan komapnijom Wizzair iz Beograda do Londona.

U slučaju otkaza aranžmana od strane putnika, primenjuju se tarife otkaza koje propisuje avio kompanija!

DOPLATE ZA PRTLJAG
Vrsta i veličina prtljaga Prilikom rezervacije Naknadno
Ručni kabinski prtljag (55x40x23cm)

do 10 kg

BESPLATNO ——–
Čekirani prtljag (149x119x171cm) do 20kg 35 € 42 €
Čekirani prtljag (149x119x171cm) do 32kg 45 € 50 €

 

 

Doplate na avio letu  (prtljag, osiguranje, prioritetno ukrcavanje,  posebna mesta u avionu ili klasa), plaćaju se prilikom rezervacije.

Doplata za 1/1 sobu na upit

Napominjemo da su cene promenjljive (!) , i zavise od brojnog stanja, radnog/neradnog dana itd. Uključuju usluge organizacije inopartnera, angažovanje prevoza, vodiča, ulaznica.

 

INFORMACIJE  U  VEZI  SMEŠTAJA:

 • Ime hotela biće poznato najkasnije 7 dana pre polaska.
 • Hoteli su sa 3*  u širem centru Londona ili okolini.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na spratnost soba,pogled ili slicno, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.

 

INFORMACIJE U VEZI AVIOPREVOZA:

 • Avioprevoz je organizovan kompanijom Wizzair iz Beograda do Londona. U cenu avio karte je uracunat jedan komad ručnog prtljaga (55x40x23cm, koji može da stane ispod aviosedišta).
 • U kabinskom, ručnom prtljagu, nije moguće nositi tečnost, metalne predmete i slično, a detaljne uslove možete dobiti od agencije organizatora ili na web sajtu aviokompanije www.wizzair.com

OPŠTE NAPOMENE:

 • OBAVEZA je putnika da bude na aerodromu 2 časa pre polatanja.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) i isključivo vodič – pratioc imaju ovlašćenje da odrede dužinu trajanja pauze ili obilaska,
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 • Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče (npr.gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..)
 • Obavezno proverite važnost pasoša (Vaš pasoš mora biti važeći minimu 3-6 meseci zavisno od zemlje )
 • Program rađen na bazi minimum 20 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja  prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 7 dana pre puta.
 • preporučujemo da putnik izvrši uplatu putnog osiguranja, a poželjno i osiguranje prtljaga, kao i osiguranja u slučaju otkaza.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 20 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. I moguće je izvršiti realizaciju programa uz manji broj prijavljenih putnika uz doplatu ili spajanja sa drugom agencijom