Radno vremePonedeljak - Petak: 08:00h - 20:00h Subota: 08:00h - 15:00h
Novi Sad, Železnička 23/a
021/422-324, 422-325, 533-646
Beograd, Kraljice Natalije 78
011/3616047, 3616048

Hotel Bolivar 3* – od 305 €

Free

Hotel Bolivar 3* – od 305 €

Nalazi se u blizini trga Marina, na samo sto metara od plaže i u blizini vodenog parka Aqualandia. U neposrednoj blizini se nalazi pešačka zona sa velikim brojem prodavnica, italijanskih restorana i barova.

Sadržaj: hotel ima restoran, moderno uređen aperitiv bar, recepciju i bazen. Hotelski deo plaže sa ležaljkama i suncobranima stoji na raspolaganju gostima hotela.

Opis soba: sobe su opremljene TV-om, TWC-om, sve sobe sa ventilatorom, a klima uređaj u nekim sobama (uz doplatu), sefom, fenom, bežičnim internetom (uz doplatu) i telefonom.

Ishrana: polupansion, doručak – švedski sto (samoposluživanje), večera – izbor više jela iz menija (uz veliki izbor salata sa švedskog stola).

Vrednost aranžmana u tabeli – dinarski deo + devizni deo u eur iz tabele – po osobi Smeštaj na bazi 7 noćenja u izabranom hotelu

Program putovanja

1. dan – Beograd – sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Polazak autobusa za Lido di Jesolo u 20:30 h iz Beograda, parking preko puta Otvornog tržnog centra na Novom Beogradu (tzv. Buvljak ), a polazak iz Novog Sada (uz doplatu) sa parkinga kod Železničke stanice /Kod Lokomotive/ u 18:30 h. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan – 8. dan –Lido di Jesolo- dolazak, smeštaj, boravak u izabranom hotelu na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona..

9. dan – napuštanje hotela, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

10. dan– dolazak u Beograd/Novi Sad na mesto polaska. Kraj usluga.

OBAVEZNO DVA DANA PRE PUTOVANJA PROVERITI TAČNO VREME I MESTO POLASKA AUTOBUSA

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

  • Usluge smeštaja u odabranom hotelu za izabrani termin i uslugom, prema tabeli na bazi 7 noćenja;
  • Servis predstavnika naše agencija;
  • Troškovi organizacije programa i usluge lokalnog partnera u Italiji.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

  • Autobuski prevoz na relaciji Beograd-Lido di Jesolo-Beograd sa pratiocem grupe do izabranog objekta na relaciji po programu;
  • Turističku taksu letovališta, koju odredjuje Vlada Italije, a plaća se isključivo na recepciji hotela i podložna je promeni ( u hotelima sa 2* 1€ po osobi dnevno, u hotelima sa 3* 1,5€ po osobi dnevno, u hotelima sa 4* 2,50€ po osobi dnevno, u hotelima sa 5* 4 € po osobi dnevno), deca do 10 god. ne plaćaju;
  • Preporučujemo zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja;
  • Doplata za polazak iz Novog Sada i Zrenjanina – 1950 dinara, za polazak iz Kikinde 2550 din. Vreme i mesto polaska zavisi od polaska autobusa i započinje 3-4 sata pre polaska autobusa iz Beograda. Za polaske iz Kikinde i Zrenjanina, minimalan broj putnika za realizaciju transfera je 2.
  • ostale individualne i nepomenute troškove
  • fakutativne izlete i rent-a-car.

Booking / rezervacija