Radno vremePonedeljak - Petak: 08:00h - 20:00h Subota: 08:00h - 15:00h
Novi Sad, Železnička 23/a
021/422-324, 422-325, 533-646
Beograd, Kraljice Natalije 78
011/3616047, 3616048

OSTRVO EVIA – EDIPSOS, USKRS

169 €

04. / 10. april 2018. godine.
7 dana

OSTRVO EVIA – EDIPSOS, USKRS NA MORU

5 jednakih mesecnih rata februar 35€ – mart 35€ – april 35€ – maj 35€ –jun 29€ 2018

OSTRVO EVIA – EDIPSOS, USKRS NA MORU. EDIPSOS je najpoznatije banjsko odmaralište u Grčkoj, poznato po svojim termomineralnim izvorima, koji se direktno ulivaju u more. Najlepše je mesto na Eviji i ima oko 15.000 stanovnika. U ovom prelepom mestu možete pronaći najluksuznije spa hotele sa termalnim bazenima i uživati u oazi mira i lepote koju tokom godine koriste Atinjani. Na Edipsosu se nalazi oko 120 pojedinačnih izvora sa temperaturom vode u rasponu od 28°C do 86°C. Izvori su efikasni u lečenju bolesti kao što su reumatski artritis, inflamatorni degenerativni artritis, spondilo-artritis, neurologija, lumbago, neuritis, bolovi u leđima, bolesti krvnih sudova, bolesti endokrinog ciklusa i post reumatske upale. Većina hotela i banjskih objekata je u privatnom vlasništvu. Spa centri su opremljeni stručnim osobljem. Svemu tome možemo dodati prirodni fenomen gejzira koji izlazi iz mora. Istorijom je privlačila mnoge poznate ličnosti poput Čerčila, Onazisa, Grete Garbo i Omara Šarifa.

Program putovanja

04.04.2018.(sreda) NOVI SAD-BEOGRAD-SOLUN.
Polazak iz Novog Sada sa parking kod Lokomotive u 17:00h, a iz Beograda u 18:15h, parking u bloku 42(preko puta Buvlje pijace, ugao ulica Antifašističke borbe i Jurija Gagarina). Putovanje kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku autoputem sa kraćim usputnim zadržavanjem radi odmora.
05.04.2018.(četvrtak) SOLUN - EDIPSOS
Dolazak u Solun u ranim jutarnjim casovima.Panoramsko razgledanje grada I poseta srpskom vojničkom groblju na Zejtinliku. Slobodno vreme do 13.30 h po lokalnom vremenu I nastavak putovanja do mesta Glifa. Ukrcavanje na trajekt. Vožnja traje 30 minuta. Isrkcavanje u mestu Agiokampos. Putovanje za Edipsos. Smeštaj grupe u hotel. Večera. Nocenje.
06.04.2018(petak) EDIPSOS
Doručak. Poludnevni izlet obilazak manastira Svetog Davida. Manastir prepodobnog Davida Evijskog poznato je pokloničko i isceliteljsko mesto na grčkom ostrvu Evija. Širom pravoslavnog sveta poznato je i po Starcu Jakovu Calikisu, čiji je grob postao mesto hodočašća, čuda i iscelenja za bolesnie i raslabljene vernike. Blaženopočivši Starac Jakov Calikis jedan je od najvećih duhovnika Grčke crkve, savremenik i prijatelj starca Pajsija i starca Porfirija. Ova tri Starca simbolično i čine Sveto Trojstvo, Grčke crkve 20 veka. Povratak. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.
07.04.2018. (subota) EDIPSOS-ATINA-EDIPSOS
Doručak. Mogućnost fakultativnog odlazka do Atine, odlazak kopnenim putem i trajektom u povratku –Arkica –Edipsos, sa panoramskim razgledanjem: trgovi Sintagma i Omonija i poseta Akropolju. Dolazak u Edipsos u večernjim satima. Večera. Noćenje.
08.04.2018(nedelja) EDIPSOS
Doručak. Proslava Uskrsa - praznični ručak. Slobodan dan za korišćenje spa i welness centra. Večera. Noćenje.
09.04.2018. (ponedeljak) EDIPSOS-BEOGRAD-NOVI SAD
Doručak. Polazak za Srbiju u prepodnevnim časovima. Obilazak afroditinih izvora. Dolina Tempi se nalazi 29 km severno od Larise,između planina Olimp i Kissavos. Glavni nacionalni put koji vodi ka Solunu,prolazi kroz ovu usku klisuru reke Pinios.
Legenda kaze da je neprihvaćena i proganjana od svog naroda, Paraskeva bežala i krila se po pećinama. Dok je boravila u ovoj pećini, suze koje su joj potekle pale su u rečicu koja je tu izvirala u pećini i prema verovanju ta voda je lekovita za oči, pa se poklonici umivaju kada dođu.U crkvi se nalaze njene čudotvorne i svete mošti. Kraća usputna zadržavanja radi odmora i carinskih formalnosti.
10.04.2018.(utorak) BEOGRAD-NOVI SAD
Dolazak u mesta polaska u ranim jutarnjim satima.

Cena aranžmana obuhvata:

Cena aranžmana obuhvata:

– prevoz savremenim turističkim visokopodnom autobusima u vlasništvu agencije Grand TT na navedenoj relaciji;
– smeštaj u hotelima Hermes, Galaxy, i slični u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, na bazi 4 polupaniona: doručak/buffet ( slatko/slani – samoposluživanje), večera kontinentalna uz korišćenje spa sadržaja hotela Hermes
– panoramsko razgledanje Soluna iz autobusa (Bela kula, crkva Sv.Dimitrija, Rotonda, Galerijev Slavoluk, Aristotelov trg) I Zejtinlika. Slobodno vreme, u dogovoru sa grupom – 2-3 h
– Usluge pratioca grupe i predstavnika za vreme boravka u mestu
– Troškovi organizacije putovanja
– organizovani odlazak do manastira svetog Davida na ostrvu Evija – POKLON AGENCIJE

Cena aranžmana ne obuhvata:

Cena aranžmana ne obuhvata:
– troškove međunarodnog zdravstvenog putnog osiguranja „ DDOR Novi Sad“,orjentaciona cena za decu do 18 godina – 0,5 centi po danu, za odrasle od 18 – 65 godina – 1 € po danu, za osobe preko 65 godina – 2 € po dane

-fakultativni odlazak do Atine trgovi Sintagma i Omonia, Kraljevska palata, Parlament, Akademija, Univerzitet, Biblioteka, Olimpijski stadion, Zevsov hram, Hadrijanova kapija…Panoramsko razgledanje Akropolja , obilazak crkve Sv Jovana Rusa, obilazak Halkide (Grad Halkida se pominje kao Halkis još u Ilijadi. Na području grada otkriveni su i grobovi iz Mikenskog razdoblja. Poznata i po tome sto se plima i oseka menjaju na 6 sati).…- 29€
– za organizovanje fakultativnih izleta potreban je minimum 40 prijavljenih putnika

Plaćanje:

-30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 7 dana pre početka putovanja,
– administrativnom zabranom građana ili deponovanjem cekova gradjana, sa mesečnim uvećanjem od 2 % po čeku ili rati administrativne zabrane na ime manipulativnih troškova.
– kreditnim karticama BANKA INTESA VISA, AMERICAN EXPRESS I MASTER do kraja 2018. godine.
– uplatom na žiro račun Grand Toursa, banka Credit Agricole 330-0000015008215-31,

– plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

 

Napomena:

 

-U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije

cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.Agencija ne snosi odgovornost za eventualne

drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni ispravnost putnih i drugih isprava.

 

 • Putnici koji poseduju strani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

 

 • Preporučujemo da se putnici informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

 

 • Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja.
 • Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.

 

 • U hotelske sobe se ulazi prvog dana boravka od 14:00 – 16:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ili kasnijeg ulaska). Hoteli iz ove ponude registrovani su, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turističke asocijacije. Opisi hotela su informativnog karaktera i preuzeti su sa web-stranica hotela. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost.

 

To isključivo zavisi od hotela.

 

 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

 

 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…).

 

 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

 

 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).

 

 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

– Organizator putovanja ne snosi odgovornost za stvari i prtljag putnika u toku putovanja i u samim hotelima. Putnik moze da osigura svoj prtljag kod nadleznih osiguravajucih kuca po uslovima istih.

– Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45  prijavljanih putnika.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije GRAND TOURSi YUTAe

LEP PROVOD I UDOBNO PUTOVANJE ŽELI VAM “GRAND TOURS” NOVI SAD.