Radno vremePonedeljak - Petak: 08:00h - 20:00h Subota: 08:00h - 15:00h
Novi Sad, Železnička 23/a
021/422-324, 422-325, 533-646
Beograd, Kraljice Natalije 78
011/3616047, 3616048

Berlin za praznike

Free

4 dana - avionom

B E R L I N

30 godina od pada „gvozdene zavese“
PAKET ARANŽMAN 4 DANA AVIONOM

BERLIN OVE GODINE PROSLAVLJA 30 GODINA OD PADA BERLINSKOG ZIDA čijim se rušenjem grad  ujedinio, ali je Zapadni deo ostao simbol urbane gradske prestonice, a njegov Istočni deo alternativno stecište slobodoumne misli i dela.  Veliko finale je festival koji će se održati od 4. do 10.novembra kada će se Berlin transformisati u jedinstvenu izložbu i festival slavlja na otvorenom. Ovaj impresivni događaj se završava u noći 9.11. kada se grad pretvara u najveću koncertnu binu na svetu uz nastup  poznatih muzičara, orkestara i bendova. Vodimo Vas u jedan od najuzbudljivijih gradova sveta koji krasi poseban, nekako grub ali prijateljski šarm lokalaca gde Vam se lako može desiti da sa potpunim neznancem započnete spontanu filosofsku diskusiju.  Grad je pun istorijskih znamenitosti, neverovatnih priča koje podsećaju na dramatičnu istorijsku prošlost, grad umetnosti i umetnika o čemu svedoči preko 170 gradskih muzeja i čuveno muzejsko ostrvo. Berlin je kreativna radionica Nemačke, trendseterski centar mode, muzike i umetnosti., a progresivni duh optimizma, originalnosti i dinamičnosti koji se dobio sjedinjavanjem je zapanjujući.

I zato ne oklevajte…pomešajte se sa lokalcima i na kratko postanite ein Berliner….

 

U CENU PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČENO:

 AERODROMSKE TAKSE– AVIO KARTA– HOTEL – TRANSFERI – PANORAMSKO RAZGLEDANJE GRADA 

07. novembar 2019. NOVUM Hotel ALDEA Berlin Zentrum 3***https://www.novum-hotels.com/en/hotel-aldea-berlin 379€
Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 115€; broj jednokrevetnih soba je organičen

Program putovanja

Sastanak putnika sa predstavnikom agencije koji će putnicima uručiti putnu dokumentaciju na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera informacija dva sata pre poletanja aviona. Direktan let za Berlin JU350 (AirSerbia) u 06:35h, sletanje na berlinski aerodrom je u 08:30h. Nakon obavljenih pasoških i carinskih formalnosti, sastanak sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku i odlazak na panoramsko razgledanje grada: BRANDERBURGER TOR, srce i decenijski simbol podeljenosti – REICHSTAG i najlepši berlinski trg GENDARMENMARKT – KURFÜRSTENDAMM, elegantna trgovačka ulica i KaDeWe, poznata robna kuća sa luksuznim buticima- FRIEDRICHSTADT PALAST - prestižni bulevar UNTER DEN LINDEN – ALEXANDERPLATZ - BERLINER DOM - BERLINER MAUEN, simbol Hladnog rata i Gvozdene zavese – CHECKPOINT CHARLIE. Smeštaj u hotel posle 15:.00h. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. Noćenje.
Doručak. Slobodan dan u Berlinu, preporučujemo individualnu posetu Ostrvu muzeja, Tropskom ostrvu ili Zoo parku ili pešačku turu (fakultativno) i krstarenje rekom Špre. Noćenje.
Doručak. Slobodan dan za individulane aktivnosti i razgledanja. U večernjim časovima ne propustite da sa Berlincima i gostima iz celog sveta učestvujete u jedinstvenom festivalu slobode.... Noćenje.
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Slobodan dan ili fakultativni, poludnevni izlet u Potsdam. Tokom 300 godina istorijski grad Potsdam sa svojim brojnim baroknim zgradama, uključujući palatu i park Sanssouci, Oranžeriju, Novu palatu, Šarlotinu palatu i palatu Sesilienhof se razvio u jedan od najvećih bivših vojvodskih gradova u Evropi. Omiljeni grad pruske aristokratije, od Fridriha II Velikog do cele Hoencolern porodice, zadivljujuće lepote, nalazi se na samo sat vremena udaljenosti od Berlina. Povratak u Berlin. Organizovan transfer do aerodroma i direktan let za Beograd JU355 u 20:45h i očekivano sletanje na aerodrom “Nikola Tesla” (prema aktuelnom redu letenja) je u 22:30h. Kraj programa.

Cena aranžmana obuhvata:

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE

  • Avionski prevoz na direktnoj liniji Beograd – Berlin – Beograd kompanije Air Serbia, aerodromske takse u Beogradu i Berlinu koje na dan objavljivanja programa iznose 121€ i podložne su promenama,
  • smeštaj u objavljenom hotelu u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi tri (3) noćenja sa samoposlužnim doručkom (tzv. „švedski sto“),
  • panoramsko razgledanje grada,
  • organizovane transfere,
  • asistenciju lokalnog predstavnika na srpskom jeziku,
  • organizacione troškove u celini.

Cena aranžmana ne obuhvata:

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE

  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (međunarodno putno osiguranje kompanije DUNAV OSIGURANJE sa osiguranom sumom do 30.000€ je moguće kupiti uz aranžman u iznosu od 480 dinara po osobi).
  • Fakultativne izlete (obavezno prijavljivanje i uplata prilikom rezervacije aranžmana): Potsdam 45€ (Izlet obuhvata odlazak / povratak vozom I razgledanje u pratnji lokalnog vodiča na srpskom jeziku. Ulasci u objekte se individualno plaćaju na licu mesta); pešačka tura 20€, krstarenje rekom Špre 25 €.  Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 15putnika -a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate  a u skladu sa mogucnostima organizatora fakultativnog izleta –ino partnera), po osobi .Izvršilac  usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.Organizator  izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.

USLOVI PLAĆANJA Plaćanje se vrši isključivo u u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA

  • 120 € prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana gotovinski, platnim karticama ili čekovima građana na 4 jednake mesečne rate bez kamate. Aranžman mora biti izmiren u celosti najkasnije 21 dan pred put.
  • Administrativnom zabranom 

NAPOMENE:  1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo  da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja. 2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom  „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu Organizator zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije. SVI PRIJAVLJENI PUTNICI SU U OBAVEZI DA PRILIKOM REZERVACIJE ARANŽMANA DOSTAVE KOPIJU SVOJE PUTNE ISPRAVE.

NOVUM Hotel ALDEA Berlin Zentrum  3*** https://www.novum-hotels.com/en/hotel-aldea-berlin

Hotel se nalazi na centralnoj lokaciji  između Kurfürstendamm-a i Potsdamer Platz-a, u šoping zoni sa mnogobrojnim radnjama, restoranima i barovima; do Bradenburške kapije se stiže za oko 25 minuta hoda a do poznate robne kuće KaDeWe za oko 15 minuta hoda. Sa ostalim delovima grada (Alexander Platz, Zoo Garten..) je povezan  metroom, stanica Bülowstraße U2 i U3 metro linije je udaljena oko 200m od hotela,a stanica Kurfürstenstraße U1 na oko 100m . Sve standard sobe su sa TWC, SAT TV, WiFi,mini barom i sefom odgovarajuće veličine i za laptop. Gostima hotela je na raspolaganju restoran, bar. 

Organizator putovanja poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete polisa broj 30000013162, od 12.06.2019. (primena od 15.06.2019.) Akcionarsko društvo za osiguranje „Milenijum osiguranje“.

Aranžman je rađen na bazi minimum 15 plativih putnika.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA

Booking / rezervacija