Radno vremePonedeljak - Petak: 08:00h - 20:00h Subota: 08:00h - 15:00h
Novi Sad, Železnička 23/a
021/422-324, 422-325, 533-646
Beograd, Kraljice Natalije 78
011/3616047, 3616048

BEČ – ŠOPING CENTAR SCS I PARNDORF

39 €

21./23. decembar 2018. godine.
3 dana autobusom

PARNDORF outlet se nalazi na autoputu Budimpešta – Beč, na 30 minuta od Beča, na jezeru Nojzidl. Preko 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova. Brendovi su na popustu od 30%-70%. Radno vreme radnim danima do 19:00 časova, subotom do 18:00h, a nedeljom ne radi. SCS-tržni centar je najveći tržni centar u Beču u čijem sastavu se nalazi  Primark, Ikea, Špar, Zara, HM

Program putovanja

21.12.2018. - Polazak u 22:30 časova iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive. Noćnja vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe i zbog obavljanja carinskih formalnosti preko Mađarske do Austrije
22.12.2018. - Dolazak u tržni centar SCS u jutarnjim časovima. Slobodno vreme za šoping… odlazak na izlet do Beča. Po dolasku kraće panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča. Slobodno vreme u ulici Marijahilfeštrase. Oko 15:00 časova polazak za tržni centar Parndorf, slobodno vreme, polazak za Srbiju. Vožnja sa usptunim pauzama po potrebi grupe i zbog obavljanja carinskih formalnosti
23.12.2018. Dolazak u Novi Sad u jutarnjim časovima u zavisnosti od zadržavanja na granici.

Cena aranžmana obuhvata:

Cena aranžmana obuhvata:

 • prevoz autobusom visoke turističke klase (klima, audio i video oprema) na navedenim relacijama iz programa putovanja,
 • pratilac grupe iz agencije,
 • organizacioni i drugi troškovi agencije.

Cena aranžmana ne obuhvata:

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje – 1,€ dnevno,

Plaćanje:

do polaska na putovanje.

 

Napomena:

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni ispravnost putnih i drugih isprava.

 

 

 • Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja.

 

 • U hotelske sobe se ulazi prvog dana boravka od 14:00 – 16:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ili kasnijeg ulaska). Hoteli iz ove ponude registrovani su, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turističke asocijacije. Opisi hotela su informativnog karaktera i preuzeti su sa web-stranica hotela. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost.

 

To isključivo zavisi od hotela.

 

 

 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…).

 

 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

 

 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).

 

 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

– Organizator putovanja ne snosi odgovornost za stvari i prtljag putnika u toku putovanja i u samim hotelima.

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45  prijavljanih putnika.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije GRAND TOURSi YUTAe

LEP PROVOD I UDOBNO PUTOVANJE ŽELI VAM “GRAND TOURS” NOVI SAD.