Radno vremePonedeljak - Petak: 08:00h - 20:00h Subota: 08:00h - 15:00h
Novi Sad, Železnička 23/a
021/422-324, 422-325, 533-646
Beograd, Kraljice Natalije 78
011/3616047, 3616048

BEČ/ADVENT – BOŽIĆNI MARKET

85 €

13./15. - 20./22. - 21./23. decembra 2019. godine
4 dana autobusom

Termin putovanja:

13./15.decembar 2019. godine
20./22. decembar 2019. godine.
21./23. decembar 2019. godine

Beč je krivac za popularnost božićnih sajmova u Evropi jer je to grad u kojem je sve počelo i odakle su se božićni sajmovi proširili na ostatak Evrope. Advent u Beču odvija se na desetak lokacija i nema šanse da ih sve obiđete u jednom danu. Najveći božićni sajam svakako je onaj ispred gradske većnice, popularne Rathaus. Od staklenih kugli do ručno rađenih sapuna, nema čega nema.

Prestonica Austrije, Beč svojom brižno čuvanom arhitekturom mami turiste koji bez daha pokušavaju da posete što više muzeja i galerija. U prebogatoj kulturnoj ponudi Beča svako može da pronađe nešto za svoju dušu. Ne možete da mimoiđete velelepnu gotsku katedralu Stephansdom iz 13. veka u bečkom “krugu dvojke”, niti da ne odete do Hofburga, carske palate iz koje su Habzburzi širili svoj politički uticaj ili do Šenbruna, letnje rezidencije sa 1440 soba u kojoj su se odmarali. Velelepna građevina parlamenta sa grčkim stubovima vuče na antiku, a zgrada Opere oduzima dah. Primer Art Nouveau arhitekture je građevina u kojoj se nalaze Klimtova dela i na čijem vrhu je ogromna zlatna kugla.

CENA ARANŽMANA IZNOSI 85 € 

Program putovanja

Polazak u 23:00 časa iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici. Noćnja vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe i zbog obavljanja carinskih formalnosti preko Mađarske do Austrije...
Dolazak u Beč u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada autobusom: Parlament, Opera, Muzej primenjene umetnosti, Rathaus, Gradska skupština, Burgteatar, Univerzitet, Statspark, Muzejska četvrt, Karlova crkva, Belvedere zimski dvorac Habsburgovaca, Prirodnjački muzej.... Fakultativni odlazak do zabavnog parka Prater ili fakultativni odlazak u poseti dvorcu Šenbrun. Fakultativna poseta Dunavskom tornju. Oko 18:00 časova polazak u hotel na smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.
Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela i polazak do ulice Mariahilfer. Slobodno vreme za individualna razgledanja. Usputno svraćanje do tržnog centra Parndorf, koji je veoma poznat u Evropi. Slobodno vreme za šoping. Oko 18:00 časova polazak za Srbiju. Vožnja preko Mađarske sa usputnim pauzama po potrebi grupe i zbog obavljanja carinskih formalnosti.
Dolazak u jutarnjim časovima a zavisno od zadržavanja na granicama.

Cena aranžmana obuhvata:

Cena aranžmana obuhvata: 

  • prevoz autobusom visoke turističke klase (klima, audio i video oprema) na navedenim relacijama iz programa putovanja,
  • smeštaj u  hotelu 3* na bazi  jednog noćenja sa doručkom, 1/2 i 1/3 sobe sa sopstvenim TWC,
  • obilasci po programu putovanja i stručno turisticko vođstvo puta,
  • organizacioni i drugi troškovi agencije.

Cena aranžmana ne obuhvata:

Cena aranžmana ne obuhvata:

  • ulaznice za razgledanja predviđena programom,
  • obilazak Šenbruna – imperijal tura (25,-€), fakultativna poseta Dunavskom tornju (15,€), fakultativna poseta zabavnom parku Prater 5,€, – minimum za realizaciju fakultativnog izleta je 30 plativih putnika
  • međunarodno zdravstveno osiguranje – 1,€ dnevno,
  • gradska komunalna taksa u iznosu od 2,€ po noći,
  • doplata za 1/1 sobu  – na upit.

Plaćanje:

30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 7 dana pre početka putovanja,

– odloženo do decembra meseca uz deponovanje čekova građana za neuplaćeni deo aranžmana ili administrativnom zabranom građana,

– na rate kreditnom karticom banka Intesa, bez kamate,

– uplatom na žiro račun Grand Toursa, banka Credit Agricole 330-0000015008215-31,

– plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu narodne banke Srbije na dan uplate

Napomena:

– U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni ispravnost putnih i drugih isprava.  Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja. Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa. U hotelske sobe se ulazi prvog dana boravka od 14:00 – 16:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ili kasnijeg ulaska). Hoteli iz ove ponude registrovani su, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turističke asocijacije. Opisi hotela su informativnog karaktera i preuzeti su sa web-stranica hotela. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost. To isključivo zavisi od hotela. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…). Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…). Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.  Organizator putovanja ne snosi odgovornost za stvari i prtljag putnika u toku putovanja i u samim hotelima. Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45  prijavljanih putnika.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije “GRAND TOURS” i YUTA-e

LEP PROVOD I UDOBNO PUTOVANJE ŽELI VAM “GRAND TOURS” NOVI SAD.

Booking / rezervacija