Radno vremePonedeljak - Petak: 08:00h - 20:00h Subota: 08:00h - 15:00h
Novi Sad, Železnička 23/a
021/422-324, 422-325, 533-646
Beograd, Kraljice Natalije 78
011/3616047, 3616048

O nama

O nama

Turistička agencija “Grand Tours” je osnovana kao porodična firma 03.01.1991. u Novom Sadu gde se i danas nalazi u ulici Želježnicka 23a.

Agencija Grand tours ima poslovnu jedinicu u Beogradu u ulici Kraljice Natalije broj 78.

Poseduje licencu za rad: OTP broj 293/2010 od 17.02.2010. Članovi smo Udruženja turističkih agencija Srbije YUTA od samog osnivanja, uvršteni smo u agencije koje su standardizovane za organizaciju i realizaciju određenih vidova putovanja, između ostalog i standardizovane grupe za omladinski i đački turizam.

Agencija radi 12 meseci u godini i bavi se organizacijom individualnih i grupnih putovanja kao što su: letovanja, zimovanja, evropske metropole, daleke destinacije, kongresni, banjski, zdrastveni turizam…

Agencija svake godine prati standard koje je sama postavila, po kojima je prepoznatljiva, a to su: atraktivni i originalni programi, visok nivo kvaliteta i usluga, najpovoljniji uslovi plaćanja na tržištu, stručni vodiči, sigurna zabava i provod, iskren, otvoren i prijateljski odnos sa klijentom. Iz dosadašnjeg iskustva možemo tvrditi da je saradnja ostvarena na obostrano zadovoljstvo, što mogu potvrditi svi od najmlađih do najstarijih putnika.

Agencija je od početka osnivanja poslovala na samoj rekami korisnika njenih usluga, da bih nakon nekoliko godina prerasla u najvećeg turoperatora Vojvodine brojna priznanja od strane Privredne komore Vojvodine, Novosadskog sajma, Turističke prizme i ostalih dokazuju neosporni kvalitet u pružanju turističkih usluga.

Svojim predanim radom postala je jedan od lidera u celoj Srbiji, o čemu svedoči i broj od preko 20.000 zadovoljnih putnika godišnje iz svih krajeva.

Ono sto Grand tours izdvaja od drugih je činjenica da je postala lider u organizaciji i realizaciji omladinskog i đačkog turizma u zemlji.

Da bi svoja putovanja realizovali i da bi putnici bili što zadovoljniji, u naš krug poslovanja smo uvrstili i firmu “Grand TT”, koja je sestrinska firma, u sklopu koje imamo 7 autobusa visoke turističke klase i koji ispunjavaju odredbe Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju i druge propise o bezbednosti u saobraćaju za prevoz dece. Ističemo i to da “Grand TT” poseduje rešenje za obavljanje spoljno-trgovinskog prometa i dozvolu Ministarstva saobraćaja za obavljanje domaćeg i međunarodnog prevoza putnika.

Takođe hotel “Grand” u Krupnju pripada zajedničkom vlasništvu a koji se nalazi u centru Krupnja, okružen predivnim parkom. Raspolaže se 240 ležajeva u 1/2, 1/3 i 1/4 krevetnim sobama. Sve sobe su kompletno renovirane, sa novim kupatilima i nameštajem. Od ostalih sadržaja hotel raspolaže sa restoranom od 150 mesta, dve sale, salonom za zabavu, kafe barom, kongresnom salom, travnatim fudbalskim igralištem, rukometnim, košarkaškim i odbojkaškim terenima. U neposrednoj blizini je gradska sportska hala i školska sala, kao i još tri fudbalska igrališta od kojih je jedno sa podlogom od šljake.

Srdačno Vas pozdravljamo i preporučujemo naša putovanja koja se pamte!